POLITICA DE LIVRARE

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Bucuresti şi ajung la destinaţie în interval de 2-5 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.  

Costuri şi metode de transport

Produsele sunt livrate prin Posta Atlassib .

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

RETURNAREA/SCHIMBUL MĂRFURILOR

Clientii care nu sunt multumiti de produs il pot returna si/sau pot alege un alt produs in limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. In toate situatiile costurile de returnare sunt suportate de client.

 

Clientii SC. TOYOFFER SRL pot returna produsele cumparate numai in ambalajul original, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primire. Produsul comandat va fi returnat in aceeasi stare in care v-a fost livrat, avand aceeasi eticheta atasata, ambalajul original si impreuna cu documentele de livrare care l-au insotit. In maxim 30 de zile de la data returnarii, iti vom inapoia contravaloarea comenzii.

 

In cazul in care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comanda va fi procesata si expediata in maxim 72 de ore de la data returnarii produselor comandate. Diferentele de pret vor fi returnate in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor comandate.

 

In toate cazurile de mai sus cheltuielile de returnare sunt suportate de client.