Politica de confidentialitate

SC. TOYOFFER SRL, denumita mai departe TOYOFFER, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.incastro.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de cumparaturi online.

Site-ul www.incastro.ro este operat de catre TOYOFFER, cu sediul in Bucuresti, Str. Izbiceni nr. 120, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/5685/2015, CUI 34493302.

www.incastro.ro utilizeaza si salveaza datele clientilor sai, doar pentru uz intern si afisarea de informatii personalizate pentru securitatea maxima a site-ului.

Numele TOYOFFER  si www.incastro.ro nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza tertilor adresa dumneavoastra de e-mail sau alte date cu caracter personal.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, TOYOFFER are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

TOYOFFER se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.incastro.ro, prin efectuarea de cumparaturi online, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12);
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozitie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

www.incastro.ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza orice material de pe site fara o notificare prealabila.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar www.incastro.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie retinute va rugam sa ne precizati, iar dupa onorarea comenzii acestea vor fi sterse. Prin crearea unui cont sunteti de acord cu retinerea datelor dumneavoastra personale.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricând acest lucru la urmatoarea adresa de e-mail office@incastro.ro

Pentru orice informatii suplimentare, sesizari, reclamatii, sugestii si suport va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@incastro.ro